Pe terasa "La Motoare" se cântă în cehă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bojs, două dintre cele mai tari formaţii de electro-rock din Cehia, care vor oferi celor interesaţi un super-show multimedia. Tata Bojs este, probabil, cea mai populară trupă de rock electronic

Bojs, două dintre cele mai tari formaţii de electro-rock din Cehia, care vor oferi celor interesaţi un super-show multimedia.
Tata Bojs este, probabil, cea mai populară trupă de rock electronic din Cehia. De cele mai multe ori, biletele la concertele lor se vând cu câteva zile bune înainte. Pe scenă dau totul, iar spectacolul lor este excepţional. Nu degeaba, ani la rând, au fost desemnaţi "cel mai bun grup al anului". Ultimul lor material discografic, "Nanoalbum", a devenit, în scurt timp, un succes la radio, graţie amestecului de electro-rock melodic cu un touch din The Cure şi Radiohead.
Începând din 2004, The Nihilists sunt noua senzaţie din Cehia. Grupul este format din Moimir Papalescu, un pionier al muzicii electronice din Cehia, charismatica solistă La Petite Sonja şi chitaristul punky-dandy Hank Jesus.
Sunt influenţaţi ca stil de Nancy Sinatra sau de clasicii new wave - Joy Division şi Cabaret Voltaire. Cele două concerte, reunite sub titulatura "Czech Nights", fac parte din programul Euroconnections. Intrarea este liberă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite