Vodafone scoate un telefon ieftin pentru utilizatorii de Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vodafone 555 Blue
Vodafone 555 Blue

Vodafone România a lansat telefonul Vodafone 555 Blue, dedicat utilizatorilor de reţele sociale, disponibil la un preţ de 19 euro.

Telefonul poate fi cumpărat împreună cu un abonament special, ce include 800 de minute în reţea, 80 de minute naţionale şi 100 MB trafic de date, pentru 8 euro pe lună, scrie Money.ro

Telefonul este disponibil şi pentru utilizatorii cartelei Vodafone, împreună cu un SIM cu număr şi o cartelă valorică de 10 euro, într-un pachet al cărui preţ este 59 euro. pentru utilizatorii cartelei Vodafone, alaturi de un SIM cu numar si o cartela valorica de 10 Euro credit, intr-un pachet cu pretul de 59 Euro. Telefonul poate fi cumpărat la liber tot pentru 59 euro.

Telefonul permite actualizarea fluxului de ştiri Facebook, sincronizarea contactelor din agendă cu lista de pe Facebook şi accesul la profilul prietenilor. În plus, statusul prietenilor poate fi văzut direct în agenda telefonului, alături de informaţiile de contact.

Vodafone 555 Blue are o cameră de 2 megapixeli, un ecran de 2,4 inch, un player multimedia încorporat si un slot de card Micro-SD, prin care memoria externă poate fi extinsă până la 16 GB.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite