VIDEO Poliţia şi Microsoft, împreună pentru siguranţa pe web

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi este disponibil site-ul care va oferi consiliere şi informare, referitor la riscurile la care se expun utilizatorii, mai ales cei tineri.

Site-ul va fi deschis de DJ Francesco în cadrul unui concert la care vor participa 3.000 de elevi din 60 de şcoli gimnaziale. Acesta va avea loc la data de 3 aprilie, la Gran Teatro di Roma şi va fi transmis de Rai Uno de la ora 14.30.

La www.poliziadistato.it şi de pe portalul it.msn.com vor fi abordate subiecte diverse: furtul de identitate, manipularea psihologică, pirateria online. O atenţie deosebită va fi acordată modalităţilor de prevenire a atacurilor cibernetice. De asemenea, vor fi sfaturi pertinente pentru copii dar şi pentru părinţii acestora.

Potrivit ANSA, pentru vizitatorii portalului va exista posibilitatea participării la forum-uri, unde experţi din mai multe departamente vor răspunde întrebărilor utilizatorilor.

Ziua de 2 aprilie a fost desemnată ca fiind "Ziua siguranţei pe web". În cele mai importante pieţe din toate regiunile Italiei se vor înfiinţa puncte de informare, pentru a răspunde nevoilor cetăţenilor şi pentru a se primi /oferi sugestii pentru navigarea sigură în reţea.

Vezi aici video cu mesajul original al celebrului DJ italian

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite