Samsung şi-a retras tableta Galaxy Tab 7.7 de la târgul high-tech de la Berlin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung a refuzat să-şi promoveze tableta Galaxy Tab 7.7 la IFA Berlin 2011, unul dintre cele mai mari târguri high-tech din lume, după ce tribunalul din Dusseldorf a admis cererea înaintată de gigantul Apple de a interzice vânzarea produsului Samsung în Germania.

Samsung nu are voie să comercializeze tableta Galaxy Tab 7.7 pe teritoriul Germaniei, a decis vineri tribunalul din Dusseldorf, în favoarea Apple care a cerut impunerea interdicţiei. Această hotărâre vine în urma deciziei din august a altei instanţe din Germania ce a restricţionat temporar vânzarea produsului Samsung Galaxy Tab 10.1.

Tensiunile dintre gigantul american Apple şi sud-coreeanul Samsung au crescut începând din aprilie 2011, după ce compania fondată de Steve Jobs şi-a acuzat rivalul că a produs linia Galaxy de smartphone-uri şi tablete copiind dispozitivele iPhone şi iPad.

Disputele celor două mari companii au ajuns în instanţele din Statele Unite, Europa, Coreea de Sud şi din Australia, unde Samsung a fost forţat de două ori să-şi amâne lansarea tabletei Galaxy Tab 10.1.

La târgul IFA de la Berlin, desfăşurat la finalul săptămânii trecute, corporaţia sud-coreeană intenţiona să prezinte tableta Galaxy Tab 7.7, precum şi alte produse, scrie BBC News.

Deşi decizia de la tribunalului de la Dusseldorf presupune doar interzicerea comercializării dispozitivului în Germania, Samsung a refuzat să continue cu prezentarea tabletei la IFA Berlin 2011.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite