O aplicaţie pentru smartphone îţi creşte cu 90% şansele de a avea o aventură de o noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un smartphone te ajută să găseşti aproape orice: de la mersul trenurilor, la cel mai apropiat bar şi chiar un partener pentru o aventură de o noapte. O nouă aplicaţie care foloseşte GPS-ul mobilului pentru a crea o "hartă a pasiunii" în zona în care te afli a fost lansată, ieri, în Marea Britanie.

GPS-ul a devenit mai mult decât un simplu mijloc de localizare, după ce a fost conceput LocalSin. Este vorba de o aplicaţie pentru telefoanele mobile de tip smartphone care foloseşte GPS-ul mobilului şi informaţiile de pe profilurile de Facebook pentru localizarea celor mai apropiaţi utilizatorilor "doritori" şi "singuri" din zona în care te afli.

Potrivit "The Daily Mail", LocalSin creşte şansele unei aventuri de o noapte cu 90%, prin faptul că oferă o "hartă a pasiunii în timp real" pe care indică utilizatorului parteneri compatibili cu preferinţele lui din locul în care se află. Odată identificat potenţialul partener, el poate fi contactat prin "cererea de interacţiune" ("interaction request"). "Ţinta" are posibilitatea să accepte cererea sau să se scoată de pe "hartă" dacă nu vrea să dea curs avansurile.

Aplicaţia a fost lansată ieri în Marea Britanie, în Statele Unite ale Americii şi în Australia fiind deja intens utilizată de zeci de mii de utilizatori. În Regatul Unit, producătorii au estimat că 50.000 de oameni vor cumpăra LocalSin în următoarele săptămâni.

"Va revoluţiona jocul rendez-vous-urilor. Permite bărbaţilor şi femeilor de orice orientare sexuală să localizeze şi să interacţioneze cu alte persoane cu aceleaşi preferinţe din imediata loc vecinătate", a declarat un purtător de cuvânt al producătorului.

"Prin reducerea efortului de a te plimba dintr-un bar într-altul în căutarea unei persoane disponibile cu aceleaşi preferinţe ca ale tale poate creşte şansele de succes cu cel puţin 90%", a continuat reprezentantul citat de "The Daily Mail".

Vezi pe forbes.ro cine conduce TOPUL producătorilor de smartphone-uri

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite