NYT: Microsoft anunţă lansarea unui tablet PC cu 3 săptămâni înaintea celor de la Apple

0
Publicat:
Ultima actualizare:
.
.

Microsoft ia faţa celor de la Apple anunţând lansarea noului tablet PC cu trei săptămâni ca rivalii să prezinte un gadget similar, anunţă jurnaliştii de la New York Times.

Potrivit surselor citate de NYT noul tablet PC semnat Microsoft va fi construit de HP şi va dispune de funcţii multitouch. De asemenea, noul gadget Microsoft va putea fi utilizat şi ca e-reader. Tabletul PC va fi lansat, propriu-zis, la jumătatea anului.

Specialiştii din IT se aşteaptă la un produs extrem de competitiv, ţinând cont de concurenţa acerbă de pe piaţă şi de planurile celor de la Apple de a lansa un gadget similar.

Potrivit unor zvonuri noul tablet PC semnat de Apple va fi lansat pe 26 ianuarie şi comercializat din martie şi va oferi o magine extrem de bună pentru a viziona filme, a juca diverse jocuri video sau a naviga pe internet.

Segmentul tabletelor PC se situează undeva între smartphone-uri şi mini-laptop-uri. Chiar dacă până în prezent produsul celor de la Apple a atras cea mai mare atenţie, preţul piperat care este vehiculat, circa 1.000 dolari, ar putea să îndrepte clienţii spre produse similare, dar mai ieftine.  Freescale a anunţat că va scoate pe piaţă un tablet PC la doar 200 de dolari.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite