iPad-urile, jucăriile preferate de copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iPad
iPad

Vremurile în care cei mici îi scriau Moşului şi îi cereau maşinuţe sau păpuşi au apus, iar acum copiii din întreaga lume îşi doresc să primească de Sărbători gadgeturi.

Mai mulţi reprezentanţi ai magazinelor de jucării din Marea Britanie au afirmat pentru „The Telegraph" că succesul înregistrat de produsele Apple este resimţit şi de ei, câteva sute de părinţi cumpărând deja iPad-uri pentru copii. Reprezentanţii celor care fabrică gadgeturile pentru copii afirmă că speră să vândă peste 100.000 de produse până la sfârşitul anului în Marea Britanie.

Aceste afirmaţii ale companiilor au la bază un studiu al companiei de asigurări Legal&General, care a arătat că şase din zece copii folosesc în mod constant un iPad, un laptop sau un computer care aparţine unuia dintre părinţi.

Tot jucăriile clasice vor fi cele mai căutate

Mai mult, tabletele pentru copii au fost prezentate şi în cadrul evenimentului „Dream Toys" („Jucăriile din vis"), care are loc recentîn Marea Britanie. În cadrul acestui eveniment au mai fost dezvăluite şi nişte maşinuţe care, prin ajutorul senzorilor, pot fi legate la iPad şi pot să ruleze pe piste virtuale.

Deşi există speculaţii că iPad-urile pentru copii vor domina piaţa jucăriilor de Crăciun în acest an, există şi sceptici care afirmă că tot jucăriile clasice vor fi cele mai vândute. Printre cadourile clasice se găsesc jocurile de Monopoly, jocurile lego sau câinii robot. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite