Dacia Duster, între cele mai vândute zece maşini din Spania luna trecută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacia Duster, o maşină la modă
Dacia Duster, o maşină la modă

SUV-ul Duster s-a vândut în 3.700 de unităţi în Spania, peste 10% din totalul unităţilor din acest model vândute de Dacia în toată Europa.

Dacia Duster a fost un real succes încă de la lansare, şi în Spania ca şi în restul Europei. Datorită cererii mari pentru SUV-ul românesc, Dusterul a reuşit să pătrundă în Top 10 al celor mai vândute modele auto din luna octombrie, în Spania, iar site-ul de specialitate 4x4digital prognozează o tendinţă similară în lunile următoare.

Duster a început să fie comercializat în Spania din luna aprilie şi de atunci lista de aşteptare a crescut încontinuu. Momentan, fabrica de la Piteşti produce la capacitate maximă, pentru a satisface cererea acestui model pe piaţa europeană. În Spania, Dacia Duster este disponibil îm modelele 4x2 şi 3x4, cu trei nivele de echipare şi trei motorizări diferite, cu un preţ de pornire de 11.900 de euro.


Până în acest moment, din cele 36.000 de unităţi vândute în toată Europa, 3.700 au fost cumpărate de spanioli, adică peste 10% din total. Preţul mic, în contextul crizei economice mondiale şi fiabilitatea caracteristică mărcii Renault i-a atras pe spanioli tot mai mult spre modelele Dacia, motiv pentru care Duster-ul a şi reuşit să pătrundă în topul vânzărilor mărcilor din Spania.

Citeşte pe adevarul.es câte maşini Dacia s-au vândut în Spania în ultimii şase ani şi vezi două reclame amuzante la Dacia Sandero care rulează la televiziunile spaniole.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite