Google Map şi chipul lui Isus. O scurtă căutare după minunile lumii generează imagini inedite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O imagine care aduce cu chipul lui Iisus, pe un câmp din Ungaria
O imagine care aduce cu chipul lui Iisus, pe un câmp din Ungaria

O simplă căutare pe Google Map se poate dovedi mai mult decât interesantă, prilej prin care curioşii descoperă imagini indedite. Câţiva dintre cei care au căutat un anume loc cu ajutorul acestei aplicaţii au fost surprinşi de imaginile bizare găsite.

Chipul lui Iisus, zvastici şi lacuri sângerii sunt doar câteva dintre cele mai ciudate imagini accesate de utilizatori, care apar pe harta popularei aplicaţii. Chiar dacă cei mai mulţi se aşteaptă ca o căutare pe Google Map să fie o sarcină destul de banală, poate fi de multe ori plină de surprize. Imagine greu explicabilă este şi cea a unui nor cu o formă ciudată şi ameninţătoare, aflat deasupra unui oraş din Italia.

Chipul Mântuitorului Iisus Hristos proiectat pe un câmp din Ungaria şi un lac sângeriu din Iraq se află printre imaginile surprinzătoare oferite de Google Map. O altă imagine inexplicabilă arată o maşină parcată vertical, pe laterala unei clădiri din Olanda, arată un articol din Daily Mail.

Clădirea în formă de zvastică în California, care adăposteşte o bază maritimă americană

Stratocam, imagini inedite votate de utilizatori

Pentru a construi un soi de ierarhie a celor mai populare imagini generate de căutările utilizatorilor de pe Google Earth, Paul Rademacher, fost angajat DreamWorks şi parte din echipa Google în prezent, a creat o platformă care combină Google Earth cu un sistem simplu de rating care permite utilizatorilor să găsească cele mai frumoase şi neobişnuite locuri de pe planeta noastră. Platforma se numeşte Stratocam şi foloseşte fotografii făcute de utilizatori, selectate aleatoriu, informează siteul dailymail.co.uk.

Vezi mai multe imagini aici şi aici

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite