Audi A7 a fost lansat în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Audi A7
Audi A7

Audi a lansat noul A7 Sportback în România, pornind de la 61.250 de euro cu TVA inclus. Modelul este oferit în doar două versiuni de motorizare, un TDI de 245 CP şi un TFSI de 300 CP.

Modelul se încadrează între A5 Sportback şi A8 şi este oferit în doar două versiuni pe piaţa din ţara noastră. Clienţii pot opta fie pentru un 3.0 TDI de 245 CP, fie pentru un 3.0 TFSI de 300 CP.

Ambele motorizări vin cu o transmisie S-Tronic cu şapte trepte şi dubluambreiaj. Modelul de nişă din Ingolstadt se luptă pe segmentul deschis în urmă cu câţiva ani de Mercedes-Benz CLS. Versiunea de bază porneşte de la 61.249 de euro cu TVA inclus, informează Ziare.com.

Cei de la Audi propun versiunea diesel ca modelul entry-level, în timp ce versiunea pe benzină porneşte de la 61.800 de euro cu TVA inclus. Audi A7 are o lungime de 4.97 metri, o lăţime de 1.91 metri şi o înălţime de 1.42 metri. Toate aceste elemente formează un aspect similar cu cel al unui coupe, iar capotă lungă şi profilul alungit au şi ele un cuvânt de spus în această privinţă.

Graţie acestor elemente stilistice, modelul este un coupe cu patru uşi, care va rivaliza cea de-a doua generaţie a lui Mercedes-Benz CLS şi viitorul coupe cu patru uşi de la BMW.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite