Z-10 Interactive 2.0, sistemul de boxe cu taste tactile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul sistem audio de la Logitech este prevăzut cu taste sensibile la atingere şi un ecran iluminat unde sunt afişate detalii referitoare la numele artistului şi titlul melodiei Logitech

Noul sistem audio de la Logitech este prevăzut cu taste sensibile la atingere şi un ecran iluminat unde sunt afişate detalii referitoare la numele artistului şi titlul melodiei

Logitech a anunţat lansarea sistemului de boxe Logitech Z-10 Interactive 2.0, prevăzut cu un design ce vrea să schimbe percepţia utilizatorilor despre boxele pentru PC.

Are taste tactile şi un ecran LCD luminat ce afişează informaţii despre numele artistului şi titlul melodiei, un ceas digital, volumul, precum şi informaţii despre gradul de utilizare a procesorului şi a memoriei sistemului. Noile boxe Logitech sunt făcute pentru a fi şi văzute, şi atinse, nu doar ascultate, conform spuselor oficialilor Logitech.

"Boxele Z-10 urmăresc să incite mai multe simţuri; văzul, simţul tactil şi auzul, cu ecranul multimedia, tastele tactile şi calitatea audio superioară", a declarat Jef Holove, vicepreşedinte pentru marketing de produse al diviziei audio din cadrul Logitech. Un studiu recent efectuat de analiştii de la Park Associates arată că 40% dintre oameni ascultă muzică pe computerul personal, iar 33% ascultă radioul pe Internet, fapt ce reflectă importanţa evolutiei boxelor pentru PC.

Sateliţii oferă un aspect elegant, accentuat de ecranul digital şi de cele două grilaje metalice ale boxelor. Acest set de boxe este compatibil şi cu laptopuri, având o putere sonoră mare, fără a necesita un subwoofer separat. Tastele tactile sunt menite să reducă timpul provocat de navigarea printre aplicaţii, nemaifiind nevoie de controlul muzicii prin intermediul computerului. Utilizatorii pot lucra sau chiar opri monitorul, în timp ce reglarea volumului, a basului, a sunetelor înalte, sau manevrarea colecţiei muzicale se poate face direct din tastele integrate în boxe, la fel ca pe un music player portabil sau sistem stereo traditional.

Suport pentru aplicaţii de redare media populare

Boxele Z-10 permit afişarea informaţiilor despre melodiile disponibile în aplicaţiile de redare media populare precum iTunes, Windows Media Player, Winamp şi MusicMatch. Sunt prevăzute cu patru taste pentru ascultarea radioului prin Internet, permiţând utilizatorului să salveze sau să reîncarce staţiile radio favorite de pe Internet, sau playlist-urile.

Difuzoarele, au un diametru de 2,5 cm şi subwooferele de 7,6 cm. Ca în cazul boxelor home theatre, amplificatorul încoporat în sistemul Z 10 separă frecvenţele înalte de cele joase direcţionând semnalele înalte către tweetere şi pe cele joase către subwoofer, oferind astfel utilizatorului o experienţă deosebită a sunetului la o putere de 60 W RMS. Ocupă un spaţiu redus, fiecare satelit având 24,6 cm înălţime, 11,4 cm lungime şi 11,9 cm lăţime. Boxele Z-10 au un singur cablu USB, ce furnizează semnalul pentru sunetele digitale precum şi informaţiile pentru ecranul LCD. Sistemul de boxe Logitech Z-10 este comercializat în România de K Tech - Ultra PRO şi are un preţ de 790 lei.

Boxele Z10 de la Logitech pot afişa nivelul de folosire a procesorului, procentul de memorie RAM ocupat, cadrele pe secundă (în jocuri), timpul de folosire a calculatorului, rezoluţia desktopului şi IP-ul PC-ului

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite