XL World, afaceri cu peste 60% mai mari în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania britanică de outsourcing şi call center, XL World, îşi propune anul acesta o cifră de afaceri de şase milioane de euro, în creştere cu peste 60% faţă de anul trecut, a declarat

Compania britanică de outsourcing şi call center, XL World, îşi propune anul acesta o cifră de afaceri de şase milioane de euro, în creştere cu peste 60% faţă de anul trecut, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, directorul de dezvoltare al firmei, Roberto Montandon.

XL World estimează pentru anul viitor o cifră de afaceri între 11-13 milioane de euro. XL World intenţionează ca în 2008 să-şi dezvolte un birou comercial la Bucureşti, compania având deja centre de servicii în Iaşi, Bacău şi Oradea, care oferă suport companiillor multinaţionale, şi are în total circa 1.000 de angajaţi.

Compania îşi propune ca în 2008 să investească pe piaţa românească circa un milion de euro, vizând companii multinaţionale din domeniul telecomunicaţiilor, financiar-bancar, media şi divertisment.

Piaţa de call center din România este estimată la 70 milioane de euro, din care aproximativ jumătate provin din outsourcing. În următorii 10 ani, piaţa de call center şi de externalizare a proceselor de busines va ajunge la 350-500 milioane de euro. XL World deţine şase birouri în Italia şi Marea Britanie.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite