Windows Vista, pentru acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sistemul de operare Windows Vista, destinat calculatoarelor deţinute de persoane fizice, va fi lansat azi, după cinci ani de cercetări şi investiţii de 6 miliarde de dolari. În opinia

Sistemul de operare Windows Vista, destinat calculatoarelor deţinute de persoane fizice, va fi lansat azi, după cinci ani de cercetări şi investiţii de 6 miliarde de dolari. În opinia reprezentanţilor Microsft, Vista este cel mai sofisticat, sigur şi intuitiv sistem de operare de la lansarea Windows. "Nu cred că lansarea acestui sistem va schimba fundamental modul de utilizare a calculatorului", a declarat Rob Helm, director de cercetare în cadrul Microsoft. Versiunea business a început să fie vândută încă din noiembrie anul trecut.

Sistemul Vista Ultimate la pachet complet a fost vândut la preţul de 399 de dolari, în timp ce o versiune premium pentru acasă a fost evaluată la 239 dolari. Sistemul Windows Vista Starter pentru începători va fi comercializat exclusiv în ţările în curs de dezvoltare. Preţurile pe care utilizatorii le vor plăti pentru softwareul Vista s-ar putea reflecta în creşterea preţurilor la producătorii de computere, este de părere vicepreşedintele institutului de cercetare Gartner Research, Michael Silver.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite