W850i, un telefon pentru pasionaţii de muzică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sony Ericsson a lansat în România W850i, încă un telefon din categoria Walkman, compatibil UMTS

1000 de melodii în format e-AAC+. Se poate folosi un card mai mare, de maximum 4GB, pentru a stoca o colecţie mult mai extinsă de muzică.
Un nou sistem de identificare şi cumpărare de muzică
Playerul Walkman 2.0 simplifică foarte mult navigarea prin genurile de muzică, playlisturi, melodii sau albume de muzică şi există, de asemenea, funcţia TrackID dezvoltată de compania Gracenote Mobile MusicID. Este un nou serviciu care permite înregistrarea a câtorva secunde dintr-o melodie de la radio fie cu ajutorul microfonului, fie prin radioul FM încorporat. Apoi, se poate trimite fragmentul prin internet, către baza de date muzicală Gracenote, unde melodia va fi identificată şi aceasta va trimite rezultatul înapoi pe telefon.
"W850i le dă posibilitatea utilizatorilor noştri de a asculta muzica preferată oriunde s-ar afla", spune Jan Wäreby, Corporate Executive Vice President, Head of Sales and Marketing la Sony Ericsson. "Foarte mulţi oameni au colecţii de muzică în format MP3. W850i permite utilizatorilor să identifice şi să cumpere muzică într-un mod nou şi spontan - ascultă melodiile preferate, le identifică cu TrackID şi le descarcă direct în telefon".
Sony Ericsson a încercat să dezvolte playerul audio Walkman pentru a fi cât mai facil pentru persoanele care îl folosesc pentru prima dată, dar şi pentru cei care sunt deja familiarizaţi cu interfaţa. Căutarea, redarea sau downloadarea melodiilor este mult mai simplă acum.
Boxe, căşti şi handsfree incluse
Ca alte detalii multimedia, W850i include o cameră cu o rezoluţie de 2 megapixeli, care permite realizarea de fotografii la o rezoluţie maximă de 1600x1200 pixeli. Ca accesorii, pachetul de achiziţie al W850i conţine căşti stereo Bluetooth care redau o bună calitate stereo fără fire, un set handsfree pentru maşină şi boxele Music Desk de la Sony.
Ca detalii tehnice, Sony Ericsson W850i este un telefon walkman compatibil UMTS 2100 (3G) şi triband GPRS 900/1800/1900 pentru Europa, Orientul Mijlociu, Africa, măsoară 98 x 47 x 21 mm şi cântăreşte 116 g. Are un display TFT cu 256K de culori de 240 x 320 pixeli. Memoria internă de 16MB este completată de cardul Memory Stick PRO Duo inclus în pachet de 1GB.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite