VIDEO "Blackberry-ul românesc" costă 519 lei şi este produs de braşovenii de la Visual Fan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Allview Q1 G3T, "BlackBerry-ul românesc" costă 519 lei
Allview Q1 G3T, "BlackBerry-ul românesc" costă 519 lei

Compania braşoveană Visual Fan a lansat pe piaţă un smartphone asemănător Blackberry-ului, care se poate conecta la reţele mobile 3G şi la reţele Wi-Fi şi care costă de două ori mai puţin.

Allview Q1 G3T poate funcţiona simultan cu două cartele sim şi permite recepţionarea de mesaje e-mail prin aplicaţia Mobiquus care permite redicerea volumului de date transferat pe mobil.

Gadgetul susţine fişiere .pdf, .zip şi .rar, documentelor de tip imagine sau video şi tuturor fişierelor din suita Office, inclusiv Microsoft Office 2007, precum şi E-bookuri.

Citiţi şi: VIDEO Atacul gadgeturilor produse în România

Q1 G3T este un telefon cu design metalic şi tastaura qwerty şi beneficiază şi de o cameră video de 3.2 MP. Clipurile astfel realizate pot fi văzute pe un ecran de 2,4 inchi. Smartphonul costă 519 lei.

Compania braşoveană are în plan şi scoaterea pe piaţă a unei tablete PC cu sistem de operare Google Android la preţul de 200 euro. Tableta va avea ecran de şapte inci, faţă de cei nouă ai iPad sau şapte ai Samsung Galaxy Tab, şi o memorie RAM de 256 MB, capacitatea internă putând fi mărită de la 2 GB la 32 GB.

Compania Visual Fan este prezentă pe piaţă din 2002 şi este cunoscută pentru telefoanele dual SIM vândute sub brandul Allview, însă vinde şi televizoare şi sisteme GPS.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite