VIDEO Ultima modă în materie de telefoane mobile: Anti-iPhone-ul, telefonul cu agenda pe hârtie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
John's Phone
John's Phone

Te-ai săturat de telefoanele multifuncţionale gen smartphone? Ei bine, compania olandeză „John's“ a lansat cel mai simplu telefon din lume, pe care nu îl poţi folosi decât pentru a suna sau a primi telefoane.

Intitulat „John's Phone“, telefonul mobil este prezentat ca fiind cel mai simplu telefon din lume şi a fost configurat în aşa fel încât să nu poţi nici măcar să trimiţi mesaje scrise sau să înregistrezi numere de telefon în agendă. De fapt, „Anti iPhone-ul“ (denumire dată de presa internaţională) are o agendă de telefon, dar una „de modă veche“ - pe spatele telefonului se află un loc special unde este plasat un carneţel pe care poţi scrie cu pixul numerele de telefon.

Citiţi şi:

Braşovenii de la Visual Fan lansează în decembrie o tabletă PC cu Android. preţul va fi de 200 euro

John's Phone

Şi aceasta nu este singura „aroganţă“ făcută de producători, care au vrut ca telefonul să beneficieze şi de jocuri. Astfel, în carneţelul cu numere de telefon au introdus şi jocul „X şi 0“. Şi display-ul este unul unic, fiind foarte îngust.

John's Phone

Cea mai mare surpriză este însă reprezentată de bateria telefonului. Aceasta este probabil cea mai rezistentă baterie din lume a unui telefon, ţinând până la trei săptămâni. Telefonul este mai mic decât un iPhone, măsurând doar 10,5 centimetri în lungime.

Preţul unui astfel de gadget porneşte de la 59 de euro, iar producătorii speră că acesta va fi cumpărat în special de copii şi bătrâni. „În aceste vremuri există telefoane cu foarte multe opţiuni. Noi am vrut să dezvoltăm un gadget cât mai simplu, fără caracteristici inutile, precum camera foto, mesajele scrise şi un număr interminabil de sonerii“, a spus designerul Diedriekje Bok.

The Golden John's Phone

În plus, producătorii olandezi au creat şi un model „de colecţie“ suflat cu aur, intitulat „The Golden John's Phone“, care este cea mai bună garanţie pentru un viitor strălucit. Acest model este în ediţie limitată şi poate fi câştigat pe Twitter. Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul oficial al telefonului.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite