VIDEO Prototipul de iPhone 5 de la Apple, pierdut într-un bar, a fost vândut pentru 200 de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce, anul trecut, un angajat Apple a uitat un iPhone 4 într-un bar, înainte ca acesta să fie lansat, anul acesta istoria se repetă.

Anul trecut, la sfârşitul lunii iulie, un inginer în calculatoare, angajat al Apple, a uitat un prototip de iPhone 4 într-un bar din San Francisco. Gadgetul încă nelansat a fost vândut atunci unui blog pentru suma de 5.000 de dolari, scrie cnet.com.

Anul acesta, un alt prototip de iPhone a fost uitat într-un loc public. iPhone-ul, care a fost găsit într-un restaurant mexican din San Francisco, se pare că a fost vândut pe site-ul Craigslist pentru doar 200 de dolari.

La o zi după ce telefonul a fost pierdut în San Francisco, un reprezentant al Apple a contactat poliţia spunând că gadgetul este nepreţuit şi că firma este disperată să îl aducă înapoi în companie în siguranţă.

Deşi Apple nu a anunţat că are vreun plan pentru telefoane ce vor fi lansate, unele surse spun că iPhone 5 va fi lansat în octombrie.

Încă nu se cunosc date despre noul iPhone, cum ar fi aspectul sau detalii tehnice.

Parodie VIDEO: Hitler se înfurie când aude că Apple a pierdut prototipul de iPhone 5 într-un bar

La scurt timp după ce un site de electronice a anunţat că Apple a pierdut prototipul de iPhone 5 într-un bar, pe YouTube a apărut o parodie în care Hitler este foarte furios de acestă neatenţie a companiei.

"Au mai pierdut unul? Ce naiba se întâmplă cu Apple? Să pierzi un prototip este grav, dar să pierzi două!?", ţipă Hitler în filmuleţ.

"Se presupune că sunt oameni deştepţi, iar ei se îmbată şi uită că trebuie să păstreze un secret", a continuat acesta.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite