VIDEO Un nou prototip iPhone 4G a fost găsit în Vietnam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al doilea prototip iPhone 4G a fost descoperit la un dealer de accesorii pentru telefon din oraşul Ho Şi Min, Vitenam. Anterior, un gadget secret cu o tehnologie similară a fost găsit într-un bar din Silicon Valley.

Este neclar cum aparatul, care seamănă cu o cameră foto şi are însemnele Apple, a ajuns în Vietnam, scrie telegraph.co.uk.

Unii spun că ar putea fi vorba despre un model contrafăcut de către chinezi. Dacă acest lucru se confirmă, ar însemana o a doua breşă în securitatea companiei Apple, binecunoscută pentru seriozitatea cu care îşi păstrează secretele despre produse.

Citeşte şi:

Ieşenii care au adaptat calendarul ortodox pentru iPhone VIDEO


În martie, blogul Gizmodo, specializat în ştiri tehnologice, scria că un inginer de la divizia software a uitat prototipul 4G într-un bar. Inginerul de la Apple Gray Powell a mers pe 18 martie în The Gourment Haus Stadt, potrivit blogului Gizmodo. Powell avea cu el prototipul când îşi sărbătorea ziua de naştere.

În aprilie, aparent, prototipul a fost găsit de o persoană care a aşteptat să se întoarcă proprietarul pentru a-i înmâna telefonul. În dimineaţa următoare acesta a deschis ceea ce credea că este un iPhone 3G şi a observat că toate informaţiile au fost şterse de la distanţă, telefonul devenind inoperabil.

Cel care a găsit telefonul a încercat să contacteze compania Apple pentru a-l returna, dar a fost ignorat de reprezentanţii Apple, potrivit PC World. Astfel, prototipul a fost achiziţionat de Gizmodo pentru 5.000 de dolari.

Săptămâna trecută, Steve Jobs, co-fondatorul Apple, a cerut personal blogului să returneze prototipul Apple.

Avocaţii companiei afirmă că publicarea secretului noului telefon ar aduce "daune imense" gigantului tehnologic.

Poze cu telefonul găsit în Vietnam arată că este aproape identic cu cel achiziţionat de blogul Gizmodo. Proprietarul magazinului din Vietnam a afirmat că prototipul nu îi aparţine, ci i-a fost adus de un client. El l-a filmat şi a postat un video pe un forum pe care îl moderează.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite