Testarea Google+ s-a încheiat. Vezi aici ce modificări au fost aduse reţelei sociale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reţeaua socială Google+ este începând de ieri deschisă publicului larg, fără a mai fi nevoie de invitaţie din partea unui utilizator existent. Anunţul făcut de gigantul din Silicon Valley a fost însoţit de câteva modificări în cadrul site-ului, scrie publicaţia „The Wall Street Journal".

Google a introdus o nouă opţiune care permite celor care folosesc noua reţea socială să caute subiecte punctuale de care sunt interesaţi, cum ar fi fotografia sau gastronomia. Pe lângă această posibilitate, Google+ va arăta şi postările utilizatorilor relevanţi despre subiectele căutate, dar şi conţinut de pe internet. Schimbarea vine să integreze capacităţile motorului de căutare Google.

De asemenea, persoanele care folosesc opţiunea de „hangout" vor putea transmite imaginile video publicului, într-un mod asemănător publicării transmisiunilor în direct pe site-ul YouTube, deţinut de Google. „Hangout" este una din opţiunile ce a diferenţiat reţeaua socială Google de Facebook, permiţând apeluri video şi conferinţe cu până la 10 persoane.

Lansat pe 28 iunie, Google+ a strâns până acum 25 de milioane de vizitatori unici lunar, fiind reţeaua socială cu cea mai mare creştere. Pe viitor, au anunţat reprezentanţii companiei, Google+ va fi integrat şi în alte servicii oferite, cum ar fi YouTube.

Citeşte mai multe despre noile opţiuni Google+ şi răspunsul dat de Facebook mâine în Adevărul

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite