TOP 10 gadgeturi care te lasă cu gura căscată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Există gadgeturi inutile sau pur și simplu amuzante, născute din multă imaginație și timp liber. Am făcut o colecție cu doar zece dintre acestea, iar ordinea, poate, nici măcar nu este relevantă.

THE EDISON ALARM CLOCK

Deși seamănă mai degrabă cu un multimetru, gadgetul este un ceas cu alarmă cu design inspirat de celebrul Thomas A. Edison. Un cadran arată orele, celălalt minutele, iar în partea de jos trebuie să înșurubezi două becuri pentru a închide circuitele electrice și a obține efectul de alarmă la momentul stabilit. Creatorul ceasului, David Krawczyk, promite să producă doar câteva exemplare, așa că trimite-i rapid un mail la producător dacă vrei un exemplar.

EMOTICON KEYPAD

image

De câte ori nu ai introdus într-o conversație online o față tristă în loc de una veselă? Nu-ți mai amintești cum se face o față uimită? Italienii de la Lavatelli a prezentat de curând un prototip de tastatură specială, doar cu emoticoane. Se conectează la USB și în orice serviciu de mesagerie online (de pildă, Yahoo! Messenger) ai intra, vei avea la dispoziție butoane pentru emoticoanele utilizate cel mai des. Emoticon Keypad este deocamdată doar în stare de concept, așa că nu o poți cumpăra încă.

SOUNDWAGON



Este o modă să asculți și să colecționezi discuri de vinil. Iar pick-up-ul pe care îl știi de pe vremea bunicului s-a modernizat mult în ultima vreme și costă o mulțime de bani. Dar cine s-ar fi gândit că o dubiță Volkswagen (în miniatură, bineînțeles!) ar putea citi un asemenea disk doar plimbându-se pe acesta? Gadgetul se numește Sounwagon și costă 100$ de la compania japoneză Stokyo. Ei se laudă că pot livra gadgetul oriunde în lume!

image

COOL CANON SLR CAMERA-SHAPED USB SPEAKER

image

Dacă vrei să faci o glumă sadică unui prieten pasionat de fotografie, boxa USB Caoon este, în mod sigur, cadoul perfect pentru onomastică. Contrar designului care îl prezintă drept un aparat foto DSLR de ultimă generație, device-ul este doar un MP3 player capabil să redea muzică de pe niște carduri de memorie sau stick-uri de memorie USB. Funcționează cu patru baterii AA. Costă 67$, dar privirea de pe fața sărbătoritului atunci când va descoperi gluma este neprețuită.

ZAPI TOOTHBRUSH SANITISERS



Nu este niciun pic de îndoială că periatul dinților este foarte sănătos. Dar după ce te-ai spălat, bacteriile care mișunau printre dinți rămân, în parte, pe firele periei. Din cauza asta se recomandă schimbarea periodică a periuței. Dar ce-ar fi dacă ți-ar curăța-o un ninja (cu Chuck Norris n-au)? Fără glumă, este vorba de un gadget din plastic, deghizat în ninja, care îți curăță periuța bombardând-o cu ultraviolete. Ai nevoie doar de trei baterii AAA și 6 minute, iar curățarea e gata. Costă doar 28 euro aici.

image

Intră pe stiintasitehnica.com pentru topul complet.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite