VIDEO Noutate de la Sony Ericsson: Imagini 3D fotografiate cu un telefon mobil 2D

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai este nevoie de o ieşire la cinematograf pentru a vizualiza imagini 3D. Sony Ericsson lansează pe piaţă noul telefon Xperia Arc S, care poate surprinde mediul înconjurător tridimensional cu o cameră foto 2D. Noutatea a fost anunţaţă la finalul săptămânii, la IFA Berlin 2011, unul dintre cele mai mari târguri high-tech din lume.

Deşi este dotat cu o cameră foto 2D de 8,1 megapixeli, Xperia Arc S captează imagini în format tridimensional, pe care utilizatorul le poate vizualiza pe orice televizor 3D. Pe ecranul telefonului mobil, fotografia apare 2D.

Xperia Arc S întră în categoria mobilelor smartphone, având o platformă Android Gingerbread 2.3. Totodată, Telefonul dispune şi de funcţia "Facebook inside Xperia" şi oferă acces rapid la lumea Android şi la peste 250.000 de aplicaţii.

Potrivit comunicatului de presă al Sony Ericsson, Xperia Arc S este cel mai rapid telefonul din portofoliul producătorului, fiind dotat cu un processor de 1,4 GHz, scrie The Telegraph.

Prezentarea noutăţii de la Sony Ericsson a avut loc la unul dintre cele mai mari târguri high-tech din lume, IFA, desfăşurat la Berlin.

Telefonul mobil va fi lansat pe piaţa britanică în octombrie.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite