VIDEO Sony şi Nintendo lansează noi console de jocuri. Smartphone-ul PlayStation ar putea fi lansat în februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sony intenţionează să lanseze consola PlayStation Portable 2 pe 27 ianuarie, pentru ca în februarie să arunce pe piaţă smartphone-ul PlayStation cunoscut sub numele de cod “Zeus”, potrivit unor surse citate de Bloomberg. Şi japonezii de la Nintendo vor lansa pe piaţă, începând de luna viitoare, consola 3DS

Smatphone-ul semnat de Sony ar putea fi prezentat la Mobile World Congress de la Barcelona, care are loc în perioada 14-17 februarie. Cele două lansări vin să atace pieţele dominate de Nintendo şi Apple.

Patrick Seybold, unul dintre purtătorii de cuvânt ai companiei, a refuzat să comenteze informaţia potrivit căreia briefing-ul pe care îl va susţine conducerea pe 27 ianuaria ar putea înseamna şi lansarea pe piaţa a PSP 2.

Prima generaţie de PSP a fost lansată pe piaţă în 2004 şi îmbunătăţită în 2009, când a fost prezentată consola PlayStation Go, care permitea utilizatorilor să descarce jocuri numai prin wireless.

Consola Nintendo 3DS auge în Europa pe 25 martie

Şi japonezii de la Nintendo lansează pe piaţă noi produse, numai că în cazul lor informaţia privind lansarea pe piaţa europeană a consolei  3DS a fost anunţată oficial în cadrul unei conferinţe de presă la Amsterdam.

Primii care se vor bucura de noua consolă Nintendo vor fi japonezii, aşa cum şi era de aşteptat. 3DS va costa în Ţara Soarelui Răsare 225 de dolari.

În Europa, noua consolă a niponilor va ajunge pe 25 martie, însă preţul nu a fost anunţat. Americanii vor găsi consola Nintendo 3DS în magazine din 27 martie, la un preţ de 249 de dolari.

Noua consolă a niponilor vine cu ecran 3D şi nu va necesita ochelari speciali.

Deoarece va putea rula şi jocuri 2D, trecerea de la modul 2D la cel 3D se va face prin simpla apăsare a unui buton.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite