Şapte competitori pentru iPhone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Japonezii şi sud-coreenii au lansat pe piaţă telefoane mobile asemănătoare modelului de la Apple Preţul mic al iPhone 3G a obligat rivalii Apple să scoată pe piaţă modele care costă

Japonezii şi sud-coreenii au lansat pe piaţă telefoane mobile asemănătoare modelului de la Apple

Preţul mic al iPhone 3G a obligat rivalii Apple să scoată pe piaţă modele care costă mai puţin, dar care au caracteristici tehnice aproape identice.

Companiile sud-coreene precum Samsung sau LG sunt printre principalii competitori care vor să fure cât mai mult din felia Apple, însă nici giganţi precum Sony-Ericsson nu stau cu mâinile în sân. În primul weekend de la lansarea pe piaţă, iPhone 3G a fost vândut în peste un milion de exemplare, succesul Apple reuşind să înteţească bătălia pe piaţa terminalelor cu ecran senzitiv.

Prima versiune, lansată în iunie 2007 numai în SUA, s-a vândut în aproximativ 270.000 de unităţi în primele două zile. Vânzările modelului iniţial iPhone au depăşit un milion de unităţi abia la începutul lunii septembrie 2007. Nu toate modelele prezentate mai jos sunt disponibile pe piaţa din România. Unele pot fi achiziţionate doar cu abonament la un operator de telefonie mobilă.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite