Samsung vrea să oblige Apple să-şi desecretizeze modelele iPhone şi iPad aflate în dezvoltare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sud-coreeni de la Samsung Electronics vor să obţină un ordin judecătoresc care să oblige Apple să le arate modelele iPhone şi iPad aflate în fază de dezvoltare, informează Bloomberg.

Samsung vrea desecretizarea viitoarelor modele iPad şi iPhone pentru a se putea apăra de acuzaţii că ar copia produsele Apple. Sud-coreeni vor ca Apple să le arate produsele aflate în faza de dezvoltare până pe 13 iunie pentru "a evalua dacă există posibilitatea unei confuzii" între produsele celor două companii.

Cererea celor de la Samsung Electronics a fost depusă la un tribunal din San Jose, California, şi vine la o lună după ce Apple a cerut un ordin judecătoresc prin care compania sud-coreeană să prezinte produsele pe care nu le-a lansat încă, informează Mediafax.

Aceleaşi documente subliniază importanţa comparării aparatelor aflate în dezvoltare, deoarece Apple ar putea cere interzicerea comericalizării de către Samsung a viitoarelor produse.

Disputa dintre Apple şi Samsung a apărut în aprilie, când americanii i-ai acuzat pe sud-coreeni că produsele Galaxy copiază tehnologia şi designul iPad şi iPhone.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite