Samsung atacă Apple cu un nou proces

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Produsele Apple şi Samsung seamănă izbitor
Produsele Apple şi Samsung seamănă izbitor

Apple şi Samsung nu încetează războiul patentelor desfăşurat în ultimele luni. Conform site-ului cnet.com, Samsung se pregăteşte să dea Apple în judecată în Coreea de Sud, odată cu lansarea telefonului iPhone 5. Deşi data oficială de lansare pentru iPhone 5 nu a fost confirmat de niciun reprezentant al firmei americane, Samsung doreşte să scoată de pe piaţa sud-coreeană mult aşteptatul aparat, acuzând faptul că Apple i-ar

Un reprezentant Samsung, citat de Korea Times, a spus că „câtă vreme Apple nu va scoate de pe piaţa sistemele mobile, îi va fi imposibil să vândă telefoanele fără să ne încalce patentele".

În ultimele luni companiile s-au dat reciproc în judecată, Apple stând mai bine. Luna aceasta vânzările tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1 au fost oprite în Germania, după ce în prealabil vânzările tabletelor Samsung fuseseră interzise în toată Europa. Ultima decizie a fost anulată de o curte de apel din Germania. Alte procese între giganţii tehnologiei se desfăşoară în Statele Unite, Australia, unele ţări din Europa şi Asia.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite