Samsung Galaxy S Stratosphere – atac la BlackBerry

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stratosphere doreşte să cucerească piaţa de gadgeturi business
Stratosphere doreşte să cucerească piaţa de gadgeturi business

Samsung a lansat pe piaţa americană un telefon business, cu care speră să ia locul lui BlackBerry în poziţia de productor de telefoane de afaceri. Samsung Galaxy S Stratosphere este un telefon inteligent cu ecran tactil, dar care are şi o tastatura fizică incorporată, acţionată cu un slide.

Ecranul telefonului are o dimensiune de 4 inchi, dotată cu tehnologia Super AMOLED, prezentă şi pe Galaxy S II. Tastatura are format QWERTY şi cinci rânduri de butoane. Sistemul de operare cu care este dotat aparatul este Android 2.3 Gingerbread, iar procesorul rulează la 1 GHz. Stratosphere este disponibil momentan doar pe piaţa americană, furnizorul de internet Verizon oferind o viteză wireless de 4G.

Cele două camere foto disponibile sunt asemănătoare celor de pe Galaxy S II, respectiv cinci megapixeli pentru cea principală şi 1,3 megapixeli pentru cea frontală. Cu toate că seamănă cu Samsung Galaxy S II, dezavantajul noului telefon al sud-coreenilor este faptul că procesorul este single-core, viteza aparatului putând fi mai slabă.

Momentan telefonul este disponibil doar în Statele Unite cu un abonament de doi ani la Verizon, la preţul de 150 de dolari (110 euro).

În acelaşi timp, Samsung şi-a amânat lansarea telefonului Nexus Prime, realizat în colaborare cu Google. Anunţul oficial al firmei a fost că amânarea a fost cauzată de moartea fondatorului Apple, Steve Jobs, momentul fiind nepotrivit pentru Nexus Prime. În schimb, noul iPhone 4S are o evoluţie fulminantă, în prima zi de la acceptarea de comenzi prealabile lansării oficiale pe piaţă, aparatul fiind achiziţionat de peste un milion de persoane.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite