RObotzii revin din vacanţă. MO şi F.O.C.A. apar din nou pe internet, din septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmuleţele cu MO, robotul burtos ruginit de la băutură şi camaradul său, F.O.C.A., revin în forţă cu sezonul 2, după ce au avut parte de o vacanţă şi şi-au reîncărcat bateriile. Băieţii de la Creative Monkeyz afirmă că, după 26 de săptămâni de efort susţinut pe plantaţia animaţiei, simţeau nevoie unei pauze.

Probabil cele mai îndrăgite personaje din online-ul românesc, cei doi roboţi care se ceartă non-stop nu au mai făcut nicio năzbâtie din 8 iulie, atunci când a fost regizat episodul „Berilă“. „E o pauză care nu duce lipsa totală de activitate, pentru că avem diferite planuri dubioso-interesante, inclusiv să mai facem o producţie audio-vizuală (filmată, nu animată) pentru ochii voştrii flămânzi“, se anunţă pe pagina oficială a echipei formate din Codin Sebastian Pop (25 de ani), Ramona Cordoş (22 de ani) şi Mihai Banea (24 de ani).

Filmuleţele cu MO şi F.O.C.A. au făcut câteva zeci de milioane de afişări pe internet, iar cei trei creatori au afirmat că la sfârştul anului trecut s-au gândit să introducă lecţiile cu câte un filmuleţ amuzant, pentru a le face mai atractive. „Ideea de a folosi nişte personaje roboţi mi-a venit în timp ce eram la duş", a povestit, în luna februarie, Codin. MO e apelativul pe care-l folosesc între ei prietenii din gaşca lor (se salută cu „ce fa' mo?"), iar F.O.C.A. vine de peste tot şi de nicăieri.

Ideea şi dialogurile pentru fiecare episod se stabilesc în urma unor brainstorming-uri de weekend (Mihai Banea locuieşte momentan la Sibiu, aşa că şedinţele se desfăşoară pe skype); animaţia se face într-o zi şi jumătate, iar pusul vocilor (care-i aparţin lui Codin) mai iau o zi de muncă. „Vă mulţumim pentru tot sprijinul acordat şi pentru toate cuvintele de laudă, dar şi pentru critica constructivă! Trompi să vă aibă-n pază, că dacă nu eraţi voi, noi eram - dar degeaba", se mai precizează pe site.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite