RCS-RDS a lansat Digi Wi-Fi, reţeaua de internet wireless gratuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania RCS-RDS a anunţat, pe site-ul oficial, că a lansat reţeaua de internet wireless prin tehnologia Wi-Fi, cu ajutorul căreia te poţi conecta rapid la internet în baruri sau cafenele.

Punctele de acces Wi-Fi se găsesc în cele mai importante locaţii din oraşe, iar accesul este gratuit pentru toţi abonaţii RCS-RDS care au orice tip de abonament de internet. Pentru a te conecta la reţeaua wireless îşi trebuie username-ul şi parola pe care le utilizezi pentru conectarea la Digi Net Fiberlink, iar reţeaua poate fi accesată cu orice laptop, telefon mobil, tabletă sau PDA care au încorporate elemente de tehnologie Wi-Fi.

Până în prezent, compania RCS-RDS a lansat reţele de internet wireless în Bucureşti, Bihor, Sibiu, Braşov, Argeş, Mureş şi Constanţa, cele mai multe puncte de acces fiind în Bihor, acolo unde s-a născut proprietarul companiei RCS-RDS, Zoltan Teszari. „Găseşti Digi Wi-FI în locaţiile importante din oraşul tău, în care staţionezi fie pentru pauza de prânz, fie pentru întâlniri de serviciu. Sau unde pur şi simplu te întâlneşti cu prietenii. La cumpărături, în baruri şi cafenele, la restaurant poţi să verifici rapid şi usor e-mail-urile sau poţi căuta orice ai nevoie pe net", se arată pe pagina de internet a companiei.

Vezi aici harta cu locaţiile Digi Wi-Fi

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite