Premierul a lansat aplicaţia "vPonta", destinată utilizatorilor de iPhone şi iPad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a lansat, miercuri, aplicaţia "vPonta" construită pe platforma Apple şi destinată utilizatorilor de iPhone şi iPad, afirmând că aceasta va creşte transparenţa decizională la nivel guvernamental şi politic pentru persoanele care îi accesează site-ul şi pagina de Facebook.

"Este o aplicaţie a mea pentru contul meu de Facebook şi site-ul meu, prin care utilizatorii de Apple pot să aibă acces mult mai rapid la informaţiile pe care le postez pe Facebook şi pe pagina de net", a spus premierul, prezent la RoNewmedia, eveniment dedicat industriei digitale.

Ponta a susţinut că aplicaţia "vPonta" va ajuta la creşterea transparenţei atât în ceea ce priveşte activitatea Executivului, dar şi în zona politică, transmite Mediafax.

"O să îi rog pe colegii mei, mult mai specialişti decât mine, ca imediat ce luăm toate deciziile, fie că este vorba de decizii guvernamentale în primul rând, dar şi de decizii politice să le pot transmite către cei interesaţi", a afirmat premierul.

Premierul a precizat că aplicaţia "vPonta" va fi disponibilă utilizatorilor în mod gratuit şi poate fi descărcată de pe pagina principală a Apple.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite