Platformă completă "megatasking" de la NVIDIA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noile plăci bazate pe MCP-ul NVIDIA nForce 680a SLI, cu noile procesoare AMD din seria Athlon 64 FX-70, redefinesc categoria extremă de PC-uri

AMD Quad FX cu Dual Socket Direct Connect Architecture.
Partenerul exclusiv core-logic de lansare pentru procesoarele AMD Quad FX, MCP-ul NVIDIA nForce 680a SLI oferă capacităţi de procesare la scară largă, permiţându-le utilizatorilor multimedia şi megatasking să beneficieze de capacitatea a maximum 4 unităţi de procesare grafică, 8 display-uri, 12 hard drive-uri SATA şi 4 conexiuni Gigabit Ethernet, toate dintr-un singur PC desktop.
"Pentru cei interesaţi de jocurile video pe PC de înaltă performanţă, de crearea şi editarea de conţinut digital, stocare masivă sau mega multitasking, aceasta este cu adevărat cea mai avansată platformă pentru utilizatorii entuziaşti," declară Drew Henry, manager general pe divizia MCP la NVIDIA. "Alăturarea noii platforme AMD Quad FX, care se bazează pe procesoarele din seria Athlon 64 FX-70, funcţionalităţii complete a noului MCP NVIDIA nForce 680a SLI, va permite utilizatorilor să-şi construiască un sistem care să servească ca un home server media atât pentru filme, cât şi pentru muzică, să ruleze cele mai noi softuri de editare de imagini şi video, să ofere experienţă în gaming NVIDIA SLI şi să ofere un sistem desktop actual cu mai multe display-uri."
Patru slot-uri PCI Express pentru opt display-uri
MCP-ul NVIDIA nForce 680a SLI reprezintă o soluţie core-logic pentru plăcile de bază, care oferă o multitudine de tehnologii ce redefinesc cea mai avansată categorie de PC-uri. Acestea includ suport pentru tehnologia de utilizare a mai multor unităţi de procesare grafică NVIDIA SLI, cu patru slot-uri PCI Express care pot fi folosite pentru a coordona opt display-uri de înaltă rezoluţie independente, pentru spaţii de lucru extinse; şi capacităţi avansate de networking şi stocare a informaţiilor, incluzând suport pentru conexiuni gigabit Ethernet de până la 4 şi 12 hard drivere SATA pentru a combina maximum 8 terabiţi de stocare.
MCP-ul NVIDIA nForce 680a SLI a fost proiectat pentru a beneficia de capacitatea procesoarelor AMD din seria Athlon 64 FX-70, oferind utilizatorilor posibilitatea de a rula simultan aplicaţii bazate pe mai multe procesoare fără a compromite performanţa. "Platforma AMD Quad FX ce utilizează placa bazată pe MCP-ul NVIDIA nForce 680a SLI le aduce entuziaştilor capacităţi megatasking şi flexibilitate uimitoare", declară Bob Brewer, vicepreşedinte corporate pe divizia desktop la AMD. "Platforma AMD Quad FX este concepută pentru entuziaştii care vor de la propriul computer cea mai bună performanţă multi-threading. Arhitectura permite utilizatorului să ruleze mai multe aplicaţii simultan, cum ar fi jocurile video, transmiterea de conţinut video în reţeaua de acasă concomitent cu rularea aplicaţiilor in background, precum a e-mailurile şi scrierea unui DVD, menţinând un înalt nivel de performanţă." Printre dezvoltatorii de sisteme care oferă momentan PC-uri bazate pe platforma AMD Quad FX se găsesc: Cyberpower, iBuypower, Maingear, Vigor şi alţii. Placa de bază ASUS L1N64-SLI WS ce dispune de MCP-ul NVIDIA nForce 680a SLI este de asemenea disponibilă în prezent.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite