Periferice pentru PlayStation 3 de la Logitech

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Logitech a anunţat că va susţine lansarea europeană a sistemului de divertisment PlayStation 3 (PS3) cu o linie de produse care include noul gamepad fără fir Logitech Precision, gamepadul

Logitech a anunţat că va susţine lansarea europeană a sistemului de divertisment PlayStation 3 (PS3) cu o linie de produse care include noul gamepad fără fir Logitech Precision, gamepadul Logitech ChillStream, tastatura fără fir Logitech MediaBoard, cablul Logitech HDMI şi căştile Logitech USB PlayStation.

"Gamerii europeni care vor dori sa achiziţioneze PlayStation 3 vor afla că Logitech oferă o gamă întreagă de periferice care le oferă mijloacele cu care să se bucure de această năucitoare platformă," a spus Camelia Barbălată, Sales Manager Logitech pentru România. "Echipele Logitech au dezvoltat o gamă de produse concepută să îmbine aspectele tehnice convingătoare şi nevoile de performanţă ale acestei platforme de jocuri extrem de avansată".

Cordless Precision Controller

Logitech Cordless Precision pentru PlayStation 3 este un gamepad fără fir dotat cu tehnologia Cordless Freedom de 2,4 GHz, care asigură control precis, fără întreruperi, pe o arie de 9 metri. Dotat cu D-pad, gamepadul Logitech Cordless Precision este extrem de exact şi sensibil. Tehnologia de reducere a consumului permite jucătorilor să joace peste 150 de ore folosind un singur set de două baterii AA. Gamepadul Logitech Cordless Precision va fi disponibil în martie, odată cu lansarea consolei în Europa. Preţul este de 44,99 de euro.

ChillStream gamepad

Cu sistemul său de răcire, Gamepadul Logitech ChillStream pentru PlayStation 3 păstrează mâinile jucătorilor abile şi uscate, acesta fiind singurul gamepad compatibil cu PlayStation 3 care să ofere această tehnologie. Pe fiecare parte a gamepadului, trei ieşiri înguste împing aerul direct înspre cele patru degete ale jucătorului, baza degetelor mari şi palmele mâinilor. Deşi nu generează aproape deloc zgomot, un motoraş integrat de 40 mm face să circulă 0,01 metri cubi de aer pe minut. Gamepadul Logitech ChillStream vine în două finisaje - argintiu metalic sau negru strălucitor. Gamepadul Logitech ChillStream pentru PlayStation 3 va fi disponibil în martie în Europa cu preţ de 39,99 de euro.

Cordless MediaBoard

Pentru jucătorii care folosesc reţeaua online PlayStation, tastatura Logitech Cordless MediaBoard simplifică instalarea, comunicarea şi navigarea pe internet. Tastatura permite jucătorilor să-şi configureze profilul, să gestioneze conturi, să introducă URL-uri şi să trimită mesaje-text. Tastatura oferă de asemenea un touchpad integrat şi un scroll vertical, aşa încât jucătorii să nu aibă nevoie de un mouse separat pentru a accesa paginile web. Logitech Cordless MediaBoard este prevăzut a fi disponibil în martie în Europa la un preţ de 69,99 de euro.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite