Performanţă şi ultraslim cu Logitech diNovo Edge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

diNovo Edge este prima tastatură reîncărcabilă de la Logitech, prevăzută cu un panou tactil de navigare şi care include tehnologia wireless Bluetooth

această tastatură are doar 19,5 mm grosime. diNovo Edge este prima tastatură reîncărcabilă de la Logitech, prevăzută cu un panou tactil de navigare şi care include tehnologia wireless Bluetooth, această fuziune între design şi tehnologia de ultimă generaţie adaugând un plus de confort oricărui utilizator pretenţios. "diNovo Edge este cea mai frumoasă şi cea mai elegantă tastatură pe care am realizat-o vreodată. Tastatura diNovo Edge furnizează o experienţă premium în fiecare zi, de la aspectul pe care îl conferă biroului sau camerei de zi şi până la ceea ce simte utilizatorul său", a declarat Denis Pavillard, vicepreşedinte Marketing de Produs pentru tastaturi şi desktopuri la Logitech.
Experienţă extremă, cu un design minimalist

Prima generaţie de tastaturi Logitech diNovo, care a fost introdusă în 2003, reflecta interesul crescut al utilizatorilor pentru designul minimalist ce conţine unghiuri ascuţite şi un contur ultraslim, care completează aspectul restului de periferice slim apărute pe piaţă (LCD-urile, boxe etc). diNovo Edge duce această abordare prin reducerea numărului de taste, folosirea tehnologiei tactile şi a butoanelor care sunt la nivelul tastaturii şi prin utilizarea sistemului de iluminat portocaliu, poziţionat în spatele singurului panou din plexiglas.
Suprafaţa semi-transparentă permite iluminarea dinamică a butoanelor încorporate în tastatură, care devin invizibile atunci când nu sunt folosite. Prin apăsare, sunt iluminate tastele de funcţii secundare, incluzând butoanele media şi cele de lansare a aplicaţiilor. După eliberarea unei taste, iconul de deasupra dispare, iar panoul tastaturii revine la culoarea neagră de dinainte.
Funcţiile de navigare ale tastaturii diNovo Edge sunt proiectate pentru a oferi înalte performanţe la folosirea Windows XP, Windows XP Media Center Edition sau, în curând, sistemul de operare Windows Vista. De exemplu, tastatura are un buton special de lansare a meniului Vista şi un buton de căutare care asigură accesul la funcţia de căutare Vista. Tastatura include funcţia TouchDisc, care permite navigarea prin interfaţa utilizatorului fără a fi nevoie de mouse. Prin mişcarea degetului în sus, în jos şi de la un capăt la altul al discului, cursorul este mutat pe ecranul computerului, iar mişcarea circulară a degetului în perimetrul TouchDisc-ului le permite utilizatorilor să deruleze vertical şi orizontal documentele. Localizat deasupra TouchDisc-ului, butonul tactil pentru volum permite reglarea acestuia. În partea stângă a tastaturii, se află trei butoane: zoom in, zoom out şi vizualizare 100% - permiţând utilizatorilor să navigheze sau să editeze fotografii mult mai uşor. Un indicator, folosit cu TouchDisc, face posibilă navigarea cu ambele mâini.
Tehnologie wireless avansată
Cu tehnologia wireless Bluetooth, diNovo Edge se poate conecta la computerele care dispun de Bluetooth integrat, fără a mai fi nevoie de micro-receptorul USB încorporat. Pentru computerele care nu au tehnologie Bluetooth încorporată, utilizatorii trebuie să conecteze micro-receptorul la un port USB, tastatura şi receptorul fiind cuplate în timpul fabricării, astfel încât acestea se conectează automat.
Tehnologia wireless Bluetooth pune la dispoziţie o rază de acţiune de până la 10 metri.
Pentru reîncărcare, tastatura diNovo este echipată cu un suport care serveşte ori ca staţie de reîncărcare, ori pentru a economisi spaţiu pe birou. O încărcare de două ore echivalează cu o viaţă de două luni a bateriei. diNovo Edge este disponibilă în Europa începând din luna noiembrie, iar preţul este de 200 euro.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite