Orange extinde serviciile 3G+ în 20 de oraşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania extinde reţeaua de broadband mobil, prin lansarea serviciilor 3G+, în zece noi oraşe din ţară, ajungând la o acoperire totală de 20 de localităţi. Orange îşi va extinde

Compania extinde reţeaua de broadband mobil, prin lansarea serviciilor 3G+, în zece noi oraşe din ţară, ajungând la o acoperire totală de 20 de localităţi.

Orange îşi va extinde acoperirea 3G+ în Brăila, Bacău, Arad, Piteşti, Sibiu, Târgu-Mureş, Baia Mare, Buzău, Satu-Mare şi Râmnicu Vâlcea.Serviciile 3G+, care oferă viteze de descărcare a datelor mobile de până la 3,6 Mbps, au fost lansate de către Orange în luna iunie în oraşele Braşov, Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea şi Ploieşti.

"Extinderea acoperirii 3G+ la 20 de oraşe şi oferta comercială flexibilă asigură clienţilor Orange cele mai bune condiţii de acces internet mobil sau în locaţii fixe", a declarat reprezentantul Orange România, Bogdan Răuţă.

Orange România estimează, pentru 2007, nouă milioane de clienţi, după ce în primul trimestru a depăşit pragul de 8,27 milioane. Orange îşi propune ca în 2007 veniturile companiei să depăşească 1,1 miliarde euro. Orange România a avut la sfârşitul lunii martie 2007, venituri de 283,3 milioane de euro, în creştere cu 29,1% faţă de aceeaşi perioada a anului precedent. Orange deţine o reţea de magazine proprii ce cuprinde în prezent 46 de locaţii în toată ţara.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite