Noile modele de notebook-uri Sony Vaio au ajuns şi în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taiju Ishikawa, manager Sony în România
Taiju Ishikawa, manager Sony în România

Începând de astăzi, românii pot achiziţiona noile notebookuri Vaio de la Sony. Modelele F, Z, Y, EB şi W reprezintă o nouă serie cu îmbunătăţiri, de la procesoare şi softuri presinstalate până la tastaturi luminate cu senzori şi carcase creative.

Notebook-urile lansate pe piaţă acoperă game variate de utilizatori, fiind potrivite pentru oameni de afaceri, dar şi pentru useri tineri, cu vârste între 20 şi 30 de ani, axaţi pe viaţa socială virtuală.

Vaio F încurajează şi permite creativitatea, având cel mai avansat studio Full HD personal, el se distinge prin finisajele premium accentuate de un palmrest confortabil din elastomer. Notebook-ul include ultima generaţie de procesoare IntelR CoreTM i7 (Quad Core).

Utilizatorul se poate bucura de un ecran VAIO Full HD profesional de 16,4 inci (41,6 cm) anti-reflexie, capabil de redarea 100% a spectrului Adobe RGB pentru reproducerea cât mai exactă a  tonurilor de culoare.

Notebook-ul Vaio Z, cel care va fi disponibil în România începând cu luna martie, are cel mai mare preţ dintre cele nou lansate, 8499 de lei. Este un ultra-portabil care se diferenţiază de celelalte prin soluţia grafică hibridă.

Placa dedicată NVIDIAR GeForceR GT330M, cu o memorie de 1GB GDDR3 VRAM, poate fi folosită atât pentru sarcini obişnuite, cum ar fi operarea cu documente, prezentări cât şi pentru accesarea fişierelor multimedia.

Pentru tinerii utilizatori, activi în reţelele sociale,  Sony a adus pe piaţa modelul Vaio Y, un notebook foarte uşor, sub 1,8 kg, cu un ecran de 13,3 inci şi carcasa din aliaj de magneziu.

Unul dintre cele mai bine vândute laptopuri Sony Vaio este modelul EB, la preţul de 3299 de lei. Acesta se diferenţiază prin butonul WEB cel care permite navigarea pe internet fără a mai fi necesară deschiderea laptopului. Este tipul de notebook adresat în special persoanelor conectate mereu la internet. Acest Vaio va intra pe piaţă şi sub culoarea albă.

Şi nu în cele din urmă, Sony a prezentat Vaio W, varianta îmbunătăţită, care poate fi achiziţionată la preţul de 1899 de lei. Ea este dedicată mai degrabă utilizatorilor uzuali, persoanelor din generaţia tânără care se conectează des la spaţiul social-media, scriu pe bloguri sau stochează colecţii multimedia impresionante.

Pentru a păstra linia ecologică, Sony a renunţat la cutiile tradiţionale din carton, preferând să livreze noile modele Vaio în genţi de voiaj maro.

Preţuri Sony Vaio:

Seria F11Z1E – 6999 lei
Seria F11M1E - 4499 lei
Seria  Y11S1E/S – 3499 lei
Seria W – 1899 lei
Seria Z11 – 8499 lei
Seria EB1M1E – 3299 lei

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite