Mobilul, player muzical sau telefon?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sony-Ericsson W350 şi LG KM500, două terminale GSM special create pentru iubitorii de muzică Pentru mulţi utilizatori nu contează camera foto sau conexiunea la internet, ci cantitatea de

Sony-Ericsson W350 şi LG KM500, două terminale GSM special create pentru iubitorii de muzică

Pentru mulţi utilizatori nu contează camera foto sau conexiunea la internet, ci cantitatea de muzică ce poate fi stocată în telefon.

Succesul imens înregistrat de playerele muzicale a reuşit să schimbe strategiile departamentelor de marketing. Aşa că, în prezent, contează mai puţin câţi megapixeli are camera foto a telefonului sau cât de mare este ecranul. În prezent, esenţiale sunt memoria telefonului şi capacitatea de a reda muzica în cât mai multe formate audio cu putinţă. Printre primele companii care au creat telefoane adaptate melomanilor sunt cei de la Sony Ericsson, care continuă prin W350 tradiţia de succes a telefonului Walkman.

MP3-player şi telefon, la preţ accesibil

Aparatul îmbină uşurinţa redării muzicii pe telefon cu funcţionalitatea, trăsături combinate perfect într-o formă compactă şi stilată. Departamentele de marketing ale companiei spun că W 350 este conceput să atragă atât bărbaţii, cât şi femeile care îşi doresc un telefon compact, ce oferă o experienţă completă a MP3-ului la un preţ accesibil.

Indiferent dacă piesele tale favorite se află pe un CD sau în calculator, tot ce ai de făcut cu ajutorul softwareului intuitiv "Media Manager" este să înregistrezi pur şi simplu piesele favorite din calculator în telefon prin intermediul unui cablu USB. Poţi salva până la 470 de piese sau 40 de albume întregi, depinde şi de cardul de memorie ataşat. Odată ce muzica se află în telefon, este de asemenea uşor de navigat printre piese cu ajutorul player-ului Walkman.

Dacă eşti într-un bar şi auzi o melodie cunoscută, dar pur şi simplu nu îţi poţi aminti numele sau cine o cântă, ai la îndemână sistemul TrackIDTM. Trebuie doar să înregistrezi câteva secunde din melodie cu ajutorul microfonului încorporat telefonului sau direct din radioul telefonului, iar TrackIDTM îţi va identifica melodia. Vei afla numele melodiei, artistul şi chiar şi albumul, astfel încât să o poţi descărca şi te vei bucura de ea ori de câte ori vrei.

Slider muzical

Terminalul glisant LG-KM500 este dotat cu o funcţie specială ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a asculta muzica preferată timp de maximum 25 de ore alături de familie, prieteni şi colegi. Patru persoane se pot conecta simultan pentru a asculta muzică, două dintre ele putând accesa lista de melodii prin activarea funcţiei Bluetooth. Această funcţie oferă practic mai multor prieteni acces instant la playlist.

O altă caracteristică deosebită a telefonului este sistemul de sunet XD Sound Engine 3D, care oferă o calitate superioară a sunetului. În cazul în care consumatorii preferă modul tradiţional de a asculta muzica preferată, KM500 oferă o intrare de 3,5 mm pentru conectarea oricărui tip de căşti.

Fie că ascultă muzică alături de prieteni sau de familie ori pur şi simplu doresc să evadeze pentru câteva clipe din cotidian, cu ajutorul LG-KM500 utilizatorii au libertatea de a asculta orice muzică doresc, în funcţie de starea de spirit, prin atingerea unui singur buton, uşor accesibil.

LG KM 500

Reţea: GSM 900/1800 /1900
Ecran: TFT 256 culori, 240 x 320 pixeli, 2 inch
Java MIDP 2.0
Rulează fişiere MP3/WMA/ACC++
Ieşire TV de 3,5 mm
Înregistrare sunet
Handsfree integrat
Preţ: 720-750 lei

Sony-Ericsson W350

Reţea: GSM 900/1800/1900
Ecran: TFT, 256 culori, 176 x 220 pixeli, 1,9 inch
Java MIDP 2.0
TrackID, recunoaşte muzica
Radio FM cu RDS
Vizualizare imagini
Editare fotografii
Preţ: 570-620 lei

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite