Microsoft va lansa în toamnă modelul Windows Phone 7

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aparatul Windows Phone a fost calificat drept ”impresionant”
Aparatul Windows Phone a fost calificat drept ”impresionant”

Acesta pare a fi cel mai radical pariu pe care compania Microsoft îl face cu piața telefoniei mobile. Aparatul Windows Phone este diferit de tot ce s-a văzut până acum.

Steve Balmer, succesorul lui Bill Gates la cârma imperiului Microsoft, a fost prezent la Barcelona, pentru a oferi informații despre noul model de telefon pe care firma îl va lansa în toamnă.

"Este necesar să creăm lucruri care se îndepărtează complet de tot ce am scos pe piață până acum", a declarat Balmer. Se pare că Microsoft și-a dat seama că poate atinge succesul nu printr-un aparat nou, ci prin aplicațiile acestuia. Cu alte cuvinte, viitorul nu constă în aparatul în sine, ci în ceea ce poate să facă acesta.

Primele păreri legate de Windows Phone sunt foarte bune, aparatul fiind calificat drept "impresionant". Surse ale "New York Times" au declarat că imaginea noului model de telefon este "mult mai curată" decât la majoritatea telefoanelor inteligente (smartphones) existente pe piață.

Compania de telefonie agreată de Microsoft pentru lansarea din toamnă, la nivel mondial, este Orange. În Spania, potrivit declarațiilor lui Antonio De la Rosa, director al Espana Microsoft, se va apela la trei operatori de telefonie, "pentru ca Windows Phone să se poată bucura de maximum de disponibilitate în rândul clienților".

Windows Phone 7 series se dorește a fi o posibilitate de actualizare permanentă a vieții noastre.

Aflați în ce constau aplicațiile noului telefon mobil

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite