Microsoft România are un nou director

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călin Tatomir a fost numit în funcţia ocupată până acum de Silviu Hotăran şi îşi va prelua atribuţiile din 15 octombrie. Călin Tatomir, directorul companiei de consultanţă IT

Călin Tatomir a fost numit în funcţia ocupată până acum de Silviu Hotăran şi îşi va prelua atribuţiile din 15 octombrie. Călin Tatomir, directorul companiei de consultanţă IT "Cabinetul Călin Tatomir", a ocupat anterior poziţii de conducere în fostele reprezentanţe ale companiilor multinaţionale Digital şi Compaq din România.

"A face parte din Microsoft şi a lucra într-o poziţie executivă este o experienţă unică şi probabil cel mai dorit job din piaţa românească de tehnologia informaţiei. Chiar dacă am o experienţă de 12 ani în funcţii de conducere în corporaţii americane, cred că sunt în faţa unei provocări mai mari.

Din punctul meu de vedere, Microsoft România are deja o echipă, parteneri, clienţi, produse şi vizibilitate pentru a trece la un nou nivel de maturitate şi sunt deplin angajat în a conduce filiala în această direcţie", a declarat într-un comunicat noul director general al reprezentanţei locale a Microsoft.

Călin Tatomir este inginer, a absolvit Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din Bucureşti în anul 1987.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite