Noi MP3 playere cu display senzitiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

LG Electronics lansează în această lună în România noi produse din gama audio-video, dintre care două MP3 playere (FM33 şi FM37) şi micro sistemul FA162. Acestea se remarcă printr-un

LG Electronics lansează în această lună în România noi produse din gama audio-video, dintre care două MP3 playere (FM33 şi FM37) şi micro sistemul FA162. Acestea se remarcă printr-un design deosebit, eleganţă şi performanţe destul de bune.

MP3 playerul FM37 se evidenţiază prin eleganţă şi rafinament şi reprezintă accesoriul potrivit pentru consumatorii care apreciază atât tehnologia avansată, dar care ţin şi la un design modern. Dispozitivul dispune de caracteristici tehnice de ultimă oră şi de o calitate superioară a sunetului şi imaginii îmbunătăţită, fiind premiat de curând în cadrul Red Dot Design Awards 2007. FM37 nu necesită utilizarea butoanelor de navigare, fiind dotat cu touch screen, această caracteristică permiţând accesarea întregului meniu prin simpla atingere a iconurilor de pe display. Playerul vine în două versiuni cu capacităţi diferite de memorie - una cu o memorie flash de 2 GB şi a doua cu o memorie flash de 4GB.

Are un display color de 2,4 inci, radio FM cu RDS şi oferă utilizatorilor posibilitatea de a urmări timp de până la 3 ore înregistrările video sau poate asculta 20 de ore piese audio. Dispozitivul vine cu o interfaţă USB 2.0, încorporează funcţia de înregistrare voce şi suportă un număr mare de formate: MP3, WMA, BMP, JPEG, MPEG4, WMV şi DivX. FM33 reprezintă o combinaţie între stil şi funcţionalitate. Şi acest model dispune de tastatură senzitivă, navigarea prin fişierele de muzică, fotografii, filme sau radio fiind mult mai uşoară. Datorită memoriei flash încorporate, de până la 4GB, FM33 poate stoca până la 1.000 de melodii sau 200 de înregistrări video. De asemenea, utilizatorul poate asculta muzică în timp ce pe ecranul său LCD de 1.8 inci sunt vizualizate fotografii. Funcţionalităţile includ compatibilitatea cu Windows Media Player 10 şi un număr mare de formate suportate: MP3, MP3 VBR, WMA, OGG, ASF, JPEG, BMP, TXT şi MPEG4.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite