Laptopuri pentru vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PC-urile portabile au devenit atât de compacte încât pot încăpea şi în buzunar Companiile IT&C au creat calculatoare portabile de mici dimensiuni, ideale pentru concediu. Preţurile

PC-urile portabile au devenit atât de compacte încât pot încăpea şi în buzunar

Companiile IT&C au creat calculatoare portabile de mici dimensiuni, ideale pentru concediu. Preţurile variază între 1.300 de euro şi 3.000 de euro.

Pentru mulţi români, vacanţa de vară nu înseamnă neapărat şi despărţirea de calculatorul personal, mai ales dacă acesta este portabil. Fie că alegi o staţiune din România ori o destinaţie în orice colţ al lumii, laptopul pare să fie unealta de care nu trebuie să uiţi.

Ca să nu fie o povară în concediu, laptopul trebuie să fie cât mai uşor cu putinţă, iar autonomia - cât mai mare. Configuraţia nu contează foarte mult în această ecuaţie, pentru că important este să ai uneltele necesare pentru conexiune la internet şi, evident, destulă memorie pentru sutele de poze şi filmuleţe din vacanţă.

Pe lângă aceste amănunte, nu trebuie să uitaţi unul important, tarifele practicate în multe hoteluri pentru acces la internet, pentru că sunt foarte rare cele în care acest serviciu este oferit gratuit.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite