Steve Jobs a prezentat noua tabletă Apple: „iPad este cu adevărat magic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi au anunţat, în urmă cu aproximativ o săptămână, că lansarea tabletei iPad 2, a companiei Apple, a fost amânată până în luna iunie, producătorii au revenit asupra deciziei şi au prezentat, miercuri seară, faimoasa tabletă.

Scena pe care a fost lansată tableta iPad 2 a arătat precum în anul 2010, atunci când Apple a lansat prima tabletă iPad din lume. Acum, ca şi atunci, pe scenă a fost amplasată o canapea, pentru a aduce aminte de Steve Jobs care s-a aşezat pe aceasta. Şi, pentru că totul arăta ca în urmă cu un an, speculaţiile au fost confirmate, iar Steve Jobs a apărut pe scenă în deschidere, în aplauzele tuturor.

„Lucrăm la acest produs de mult timp şi nu aveam cum să lipsesc de la lansare. Când am spus că iPad-ul este un lucru magic, mulţi au râs de noi. Dar s-a dovedit că este cu adevărat magic, iar vânzările au ajuns la 15 milioane de unităţi, doar în anul 2010“, a spus Jobs.

image

Steve Jobs a vorbit şi despre aplicaţiile iPad, dar şi despre ziua în care tableta va putea fi cumpărată din magazine. „Unul dintre atuurile noastre este reţeaua de magazine. Avem sute de magazine, iar fără acestea nu am fi avut succes. iPad 2 are un design nou şi o viteză excepţională. Mai mult, beneficiază de două camere, câte una pe fiecare faţă a tabletei. iPad-ul poate fi cumpărat din SUA începând cu 11 martie, iar în alte 26 de ţări se va vinde de la 25 martie“, a spus acesta.

image

Fondatorul Apple nu a uitat nici de prima versiune iPad, precizând că iPad 2 are aceeaşi baterie ca prima tabletă, iar preţul porneşte de la 499 de dolari şi ajunge până la 829 de dolari. iPad 2 poate fi achiziţionat atât de culoare albă, cât şi de culoare neagră, iar opţional, pentru un preţ cuprins între 39 şi 69 de dolari, se poate achiziţiona şi o husă care acoperă partea frontală a tabletei. „iPadul se deschide automat când îndepărtăm husa şi se închide când husa este pusă peste ecran, a spus Steva Jobs.

Citiţi şi:

VIDEO S-a lansat aplicaţia Adevărul pentru iPad!

Toate zvonurile au fost confirmate, iar Jobs a precizat că noua tabletă este mai subţire, cu un difuzor mai mare, cameră foto pe ambele feţe, antenă 3G, iar slotul pentru card repoziţionat.

Apple a vândut circa 14,8 milioane de iPad-uri în 2010, dominând clar piaţa tabletelor. Potrivit rezultatelor financiare publicate de Apple în decembrie, vânzările de iPad au adus companie aproximativ 4,6 miliarde de dolari, respectiv circa 17% din venituri. Producătorii au estimat că vânzările iPad 2 vor totaliza aproximativ 30,6 milioane de unităţi.

Click aici pentru mai multe detalii

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite