Hackerii vor un atac online împotriva FMI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hackerii din cadrul organizaţiei Anonymous cer un atac online împotriva Fondului Monetar Internaţional. Motivul îl reprezintă restricţiile severe impuse Greciei în cadrul programului său de redresare financiară, informează AFP.

În cadrul unui mesaj postat pe Twitter de Anonymous Operations cu subiectul Operaţiunea Grecia, s-a făcut apel la abonaţi să consulte în masă site-ul FMI. Intenţia pare a fi blocarea site-ul. Nu a fost însă specificată şi ora pentru "negarea serviciului". Acest lucru înseamnă că un număr prin intrarea simultană a userilor pe un site de Internet, se pot bloca serverele acestuia şi astfel se accesul la site este fie încetinit, fie blocat.

Pe de altă parte, FMI a precizat că a luat măsuri pentru a împiedica blocarea site-ului. "Suntem la curent cu ameninţarea şi am luat măsuri adecvate", a declarat Bill Murray, un purtător de cuvânt al FMI.

Hackerii din cadrul organizaţiei Anonymous au mai atacat până acum şi fostul Guvern egiptean, Guvernul italian, Iranul şi societăţile care au exclus site-ul WikiLeaks din serviciile lor, ca Visa şi Mastercard, relatează Mediafax.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite