HP România vrea să angajeze 600 de oameni la centrul de consultanţă din Bucureşti în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

600 de locuri de muncă vor fi scoase anul viitor pentru ocupare de către Hewlett Packard (HP) la centrul de servicii Global eBusiness Operations (GeBOC) din Bucureşti, cifră similară cu cea din 2010, a declarat, joi, directorul general al centrului GeBOC, Alexander Weigl.

"Vrem creşteri similare şi pentru anul viitor (600 angajaţi - n.r.). Limbile străine vor fi o cerinţă obligatorie la angajare", a explicat Weigl. De altfel, Weigl a precizat că o şansă mare la angajare o au absolvenţii facultăţilor de limbi străine, dar şi de studii economice.

Candidaţi slab pregătiţi

"România e o piaţă interesantă din acest punct de vedere, dar din păcate avem o scădere a calităţii candidaţilor. Cei care se prezintă pentru un job sunt mai puţin pregătiţi la ieşirea din facultăţi decât în anii anteriori", a adăugat directorul general al centrului GeBOC.

Filiala din România a grupului american HP, cel mai mare producător de echipamente IT la nivel internaţional, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 201,7 milioane lei şi un profit brut de 50,2 milioane lei.
Centrul GeBOC avea la sfârşitul lunii octombrie 2.500 de angajaţi, iar media de vârstă din companie este de 26 de ani.

Activitatea GeBOC este structurată în cinci divizii, respectiv Global Business Services, Imaging and Printing Group, Personal Systems Group, Technology Solutions Group şi Finance.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite