Google a lansat Boutiques.com, un site care îţi spune cu ce să te îmbraci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boutiques.com
Boutiques.com

Google a văzut că segmentul dedicat modei nu este suficient de populat pe internet, motiv pentru care a lansat, miercuri, un site dedicat acestui domeniu: Boutiques.com.

Noua platformă încurajează utilizatorii să-şi dezvolte propriul stil vestimentar, prin intermediul unui test de "compatibilitate", după care doamnele pot porni în căutarea de haine şi accesorii pe placul lor, totul online. Căutarea în "magazinul Google" este posibilă după siluetă, culoare, mărime şi oferă variante pentru diverse stiluri. 

"Până în prezent, shoppingul online a fost adaptat mai mult pentru cărţi, CD-uri , DVD-uri sau electronice", a declarat Shah Munjal, directorul de management de produs al Google.

Dar Google nu intră pe piaţa retailer-ilor, Boutiques.com reprezentând doar un loc de cercetare pentru consumatori. Utilizatorii vor fi trimişi către site-uri speciale, pentru a finaliza achiziţiile.

Site-ul este construit de echipa de la Like.com, un motor de căutare care oferă rezultate " vizuale" pentru produse, achiziţionat de Google în această vară. Nu există însă niciun element care să te ducă cu gândul la motorul de căutare Google,  Boutiques.com aratând precum un site în care găseşti haine ale diverşilor designeri.

Pentru acest proiect, Google a colaborat cu designeri şi celebrităţi precum Sarah Jessica Parker, Kristen Stewart sau Nicole Richie, pentru a alege haine la modă.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite