Fondatorul Wikipedia lansează motorul de căutare Wikia Search

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daca Google pregăteşte o enciclopedie online, fondatorul Wikipedia, Jimmy Wales, nu se lasa mai prejos si lansează azi un nou motor de cautare. Wikia Search va rivaliza cu Google şi va oferi

Daca Google pregăteşte o enciclopedie online, fondatorul Wikipedia, Jimmy Wales, nu se lasa mai prejos si lansează azi un nou motor de cautare. Wikia Search va rivaliza cu Google şi va oferi utilizatorilor mai multă transparenţă asupra rezultatelor căutării, informează Brandrepublic.com, citat de NewsIn.

Creatorii Wikia Search au spus însă că va dura cel puţin doi ani până când Wikia Search va avea rezultate ce îl vor face să fie o alternativă viabilă faţă de celelalte motoare de căutare.

"Conceptul motorului de căutare Wikia se bazează pe feedback-ul primit de la o comunitate deschisă şi transparentă de utilizatori. Bineînţeles, înainte de a începe, noi nu avem informaţii de feedback de la utilizatori, aşa că rezultatele nu sunt tocmai bune. Dar ne aşteptăm ca acestea să se îmbunătăţească în săptămânile următoare", a declarat Jimmy Wales, fondatorul Wikipedia.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite