25 de curiozităţi despre Facebook la muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai cunoscută reţea de socializare din lume este şi preferata angajaţilor, care pierd mult timp pe Facebook la locul de muncă. E bine sau e rău? Părerile sunt împărţite.

Cea mai populară reţea socială din lume este la fel de populară şi la locul de muncă, fapt care pentru unii înseamnă pierderi de productivitate, în timp ce pentru alţii este o formă de creştere a randamentului la muncă şi a posibilităţilor de afaceri. Acestea sunt câteva dintre datele adunate de eweekeurope, care vor alimenta dezbaterea pe această temă:

1. Microsoft este compania cu cei mai mulţi utilizatori înregistraţi şi cu cea mai mare frecvenţă de utilizare a reţelei sociale Facebook dintre toate companiile de pe lista Fortune 1000.

2. Mai mult de o treime din angajatori găsesc conţinut pe Facebook pe care apoi îl utilizează în căutarea de solicitanţi de locuri de muncă.

3. Publicarea de fotografii şi informaţii inadecvate pe Facebook de către utilizatorii interesaţi de un job poate ajunge să le prejudicieze aspiraţiile la un post.

4. 77% din angajaţii care au cont de Facebook se conectează la reţeaua socială în timpul programului de muncă, conform unui studiu al Nucleus Reasearch.

5. 54% dintre companiile din Statele Unite ale Americii susţin că au blocat accesul angajaţilor la Facebook, conform unui sondaj al Robert Half Technology.

Citeşte pe adevarul.es celelalte 20 de curiozităţi despre Facebook la locul de muncă

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite