Descoperire bizară: telefon mobil în 1928, în filmul lui Charlie Chaplin? VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură foto
Captură foto

Un clip de promovare a unui film de-al lui Charlie Chaplin, ”Circul”, vechi de 82 de ani, a făcut înconjurul lumii, după ce un regizor irlandez a remarcat că o femeie care trece prin cadru pare că vorbeşte la un telefon  mobil, deşi acestea nu au fost inventate până în anii '70.

Personajul care a stârnit controverse ţine un obiect negru la ureche şi vorbeşte în timp ce merge pe stradă. Imaginile au fost descoperite şi urcate pe YouTube de regizorul George Clarke,  explicaţia lui fiind că femeia din imagini este un călător în timp.

Iată alte interpretări date în presa internaţională imaginilor

1. Cea mai vehiculată este teoria călătoriei în timp. Cu toate acestea, este pusă sub semnul întrebării posibilitatea ca telefonul să primească semnal în 1928, întrucât nu existau reţele de telefonie mobilă.

2. Are probleme cu auzul şi foloseşte un aparat auditiv, inventat în 1924

3. Are probleme psihice. Aceasta este explicaţia cea mai des întâlnită în rândul comentariilor de pe YouTube, la faptul că femeia merge pe stradă şi vorbeşte singură.

4. Filmuleţul este trucat. George Clarke susţine că filmul a fost descoperit pe un DVD, ceea ce înseamnă că imaginile ar putea fi rezultatul unei editări din partea cuiva care a vrut să se amuze.

Voi ce credeţi? Iată imaginile

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite