Ascenta a semnat un parteneriat cu Raiffeisen Asset Management

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ascenta, divizia de consultanţă IT a grupului Softwin, a semnat un contract cu Raiffeisen Asset Management, divizia de administrare de active a grupului Raiffeisen, în vederea implementării

Ascenta, divizia de consultanţă IT a grupului Softwin, a semnat un contract cu Raiffeisen Asset Management, divizia de administrare de active a grupului Raiffeisen, în vederea implementării soluţiei Clavis Pension, în domeniul pensiilor administrate privat din România.

Aplicaţia Clavis poate să comunice cu diverse sisteme informatice de administrare a activelor. Soluţia include rapoartele solicitate de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) şi furnizează informaţiile necesare exportului datelor în sistemul de contabilitate. "Sistemul este conceput şi realizat respectând toate standardele specifice UE, precum şi legislaţia locală", a declarat directorul comercial Ascenta, Horaţiu Berdilă. Aplicaţia este realizată de Dorsum, o companie producătoare de soluţii pentru managementul informatizat al afacerilor, soluţiile Clavis fiind folosite de zeci de companii din industria financiar-bancară europeană. Ascenta deţine exclusivitatea pentru soluţiile Dorsum pe piaţa din România, în urma unui acord semnat la începutul acestui an.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite