Apple a pierdut prototipul iPhone 4G - Gizmodo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Apple, binecunoscută pentru seriozitatea cu care îşi păstrează secretele despre produse până în ziua lansării, pare să fi pierdut un prototip, scrie PC World.

Blogul Gizmodo susţine că a găsit prototipul, după ce un inginer de la divizia software l-a uitat într-un bar. Încă nu este clar dacă telefonul pierdut este într-adevăr următorul iPhone 4G.

Inginerul de la Apple Gray Powell a mers pe 18 martie în The Gourment Haus Stadt, potrivit blogului Gizmodo. Powell avea cu el prototipul când îşi sărbătorea ziua de naştere.


CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV: Patru studenţi din România au creat o aplicaţie pentru noul iPad

Aparent, prototipul a fost găsit de o persoană care a aşteptat să se întoarcă proprietarul pentru a-i înmâna telefonul. În dimineaţa următoare acesta a deschis ceea ce credea că este un iPhone 3G şi a observat că toate informaţiile au fost şterse de la distanţă, telefonul devenind inoperabil.

Cel care a găsit telefonul a încercat să contacteze compania Apple pentru a-l returna, dar a fost ignorat de reprezentanţii Apple, potrivit PC World. Astfel, prototipul a fost achiziţionat de Gizmodo pentru 5.000 de dolari.

Noul telefon Apple, testat de Gizmodo, are o cameră foto în partea din faţă, camera de pe partea din spate este înbunătăţită, micro-SIM în locul SIM-ului obişnuit (ca iPad), display înbunătăţit, un microfon adiţional, aparent pentru reducerea zgomotului, butoane separate pentru volum şi butoane metalice.


Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite