Allview a lansat primul smartphone Android românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Allview P1 AllDro
Allview P1 AllDro

Compania românească Allview a lansat primul telefon inteligent produs în România, modelul P1 AllDro. Telefonul cu un ecran de 3,5 inchi nu se ridică la nivelul marilor nume de pe piaţă, dar mizează pe un preţ competitiv, 650 de lei şi pe faptul că telefonul este DualSIM, astfel putând fi folosite două cartele simultan.

Allview P1 AllDro rulează pe un sistem de operare Android 2.2 şi cântăreşte doar 119 grame. Noul aparat permite prin sistemul de operare Android îmbinarea în cadrul unei interfeţe intuitive a contactelor din agendă, a calendarului şi a adresei de e-mail a utilizatorului cu mesageria instant şi conexiunile din reţelele de socializare, asigurând un control sporit asupra vieţii sociale de oriunde. Camera foto principală are cinci megapixeli, iar cea frontală 0,3 megapixeli. Înregistrarea video cu dispozitivul foto principal va avea o rezoluţie de 720x480 de pixeli, cu până la 30 de cadre pe secundă.

Memoria internă este de doar 256 MB, iar cea externă poate fi extinsă până la 32 de gigabytes printr-un card de memorie. Cu toate că preţul poate fi un avantaj, lipsa tehnologiei 3G este un dezavantaj major al telefonului. Totuşi, aparatul este dotat cu Wi-Fi, Bluetooth şi EDGE (2G). Conform specificaţiilor oferite de Allview, bateria ar asigura un timp de convorbire de 300 de minute, acesta ajungând la 200 de ore în stand-by.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite