VIDEO Airbus a prezentat avionul transparent care îţi permite să te uiţi la stele în timp ce te afli la mii de metri deasupra pământului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Airbus a prezentat avionul transparent
Airbus a prezentat avionul transparent

V-ar plăcea ca în timp ce zburaţi spre vacanţa de vis să admiraţi stelele? Airbus, producătorul european de aeronave de aeronave crede că da, astfel că lucrează deja la un model de avion transparent, care ar urma să decoleze peste 40 de ani, potrivit Daily Mail.

Airbus a prezentat la Londra un model futurist de avion care ar urma să ajungă în aer în 2050.

În faţa şi în spatele avionului vor fi zone pentru relaxare şi zone pentru muncă, renunţănduşse asfel la scaunele de la clasa business şi de la cea economică. De asemenea, aeronava va avea şi un bar pentru a încuraja socializarea în rândul pasagerilor.

Pereţii aeronavei vor fi unii inteligenţi şi vor reacţiona în funcţie de lumina şi de temperatura de afară, permitându-le pasagerilor, atunci când este cazul, să aibă o privelişte spectaculoasă a cerului în timp ce se află la mii de metri deasupra pământului.  De asemenea, potrivit conceptului prezentat de Airbus, viitoarea aeronavă va avea instalate numeroase aplicaţii pentru destinderea pasagerilor, inclusiv jocuri holografice.

Potrivit celor de la Airbus, cabina va fi o structură bionică, încă cum va construi compania de avioane o astfel de structură este deocamdată un mister.

Airbus a prezentat conceptul unui avion transparent care ar urma să decoleze în următorii 40 de ani
Airbus a prezentat avionul transparent
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite